Koleksionet

FORMË E SHTËPISË MODERNE

ENZO

ENZO

Sistemi i elementeve ENZO përmban 7 elemente për mobilimin funksional të dhomës së ndenjes, e cila paraqet dizajn bashkëkohor dhe dominim efektiv të fronteve të bardha të lehta me dyer MDF 3D. Një dizajn autentik që sjell transparencë vizuale e cila kontribuon gjithashtu në një estetikë unike të ambientit. Mund t'i shtohet ndriçim LED.

ENTERIER I DUHUR PËR ÇDO AMBIENT

ASTOR

ASTOR

Sistemi i elementeve ASTOR kompleton të gjithë njësinë e brendshme. Elementet estetike të sistemit të elementeve ASTOR paraqesin një profil më të gjerë të kornizës, dyert MDF 3D në pjesën e përparme, rafte qelqi me trashësi 6 mm, levë mat dhe mundësinë e instalimit të ndriçimit LED.

Zgjidhje praktike për çdo shtëpi

LOUIS

KENT

Sistemi i elementeve LOUIS paraqet një koleksion prej 6 elementësh për mobilimin e një dhome të gjallë të mbushur me sintezë të pasuruar me dizajn të cilësisë së lartë dhe me ngjyra të plota.  Me sistemin e elementeve LOUIS, ekziston mundësia e instalimit të ndriçimit LED.

Harmoni unike për interier

KENT

KENT

Vula autentike estetike e koleksionit KENT kontribuon në integrimin e saj të suksesshëm në dizajne të ndryshme të brendshme. Spektri i aplikimit funksional të këtij sistemi të elementeve nuk anashkalon dhomën e ngrënies duke i shtuar edhe tavolinen OSCAR TS 160x90.

KONCEPT MODERN I DIZAJNIMIT

BERT

BERT

Sistemi i elementeve BERT sjell një koncept modern të rregullimit të dhomës së ditës. Në mënyrë efektive mund të harmonizohen lehtë 9 elementët e këtij sistemi.

TOP