Informatat Personale  Edukimi  Aftësitë Kompjuterike

  MS Windows, Mail dhe Internet ExplorerMS WordMS ExcelMS PowerPointMS AccessMS FrontPageCorel DrawAdobe PhotoshopAdobe IllustratorMS VisioAutoCAD

  Gjuhët e huaja

  EnglishGermanFrenchItalianRussian

  Punësimi paraprak  Ngarko CV-në këtu

  TOP