SALE!

Dyshek RELAX NOTTE 120

105.00

*dysheku përbëhet nga 2 shtreta të shpuzës
* shtresa e sipërme është e butë
* shtresa kryesore me një trashësi për mbështetje dhe qëndrueshmëri
*mbështjellësi me material mikrofibër të thurur ne mënyrë lineare
*me mbështjellës anti-alergjik
*trashësi 20cm

SKU: 173 Categories: ,

Additional information

Gjërësia

120 cm

Lartësia

200 cm

Trashësia

20 cm

TOP