SALE!

Set 24 pjesë BH-2344

26.00

Set 24 pcs thika, piruna dhe Lugë

Materiali: inoks

6 – Thika 3,0mm trashësi
6 – Lugë 3,0mm trashësi
6 – Piruna 3,0mm trashësi
6 – Lugë çaji 2,0mm trashësi

SKU: 103 Categories: , Tags: ,
TOP