SALE!

Set 3 pjesë BH-1281N

25.00

Set 3 pjesë tiganë dhe tenxhere me kapak

Materiali: alumin i farkëtuar

Tigan Ø24*4,8 cm 1,7L

Tenxhere me kapak Ø24*11,8 cm 4,1L

Linja – Rose Gold

———————————-

3 SHTRESA TË MERMERIT
DOREZË ERGONOMIKE
BAZË INDUKSIONI
E LEHTË PËR PASTRIM
KURSYES I ENERGJISË 35%
EKO MIQËSORE

SKU: 85 Categories: , Tags: ,
TOP