SALE!

Set tiganë 3 pjesë BH-1217

32.00

Set 3 pjesë tigan dhe tenxhere me kapak

Materiali: Alumin i farkëtuar

Tigan Ø24*4,8 cm 1,7L

Tenxhere me kapak Ø24*11,8 cm 4,1L

Linja – Forest Line

———————————-

3 SHTRESA TË MERMERIT
DOREZË ERGONOMIKE
BAZË INDUKSIONI
E LEHTË PËR PASTRIM
KURSYES I ENERGJISË 35%
EKO MIQËSORE

SKU: 75 Categories: , Tags: ,
TOP