Set tiganë 3 pjesë BH-1724

27.99

Set 3 pjesë Tigan 20, 24 dhe 28 cm

Tigan 20*4,5 cm 1,0L

Tigan 24*4,8 cm 1,7L

Tigan 28*5,2 cm 2,4L

Linja – Ebony Maple

———————————-

3 SHTRESA TË MERMERIT
DOREZË ERGONOMIKE
BAZË INDUKSIONI
E LEHTË PËR PASTRIM
KURSYES I ENERGJISË 35%
EKO MIQËSORE

SKU: 92 Categories: , Tags: ,
TOP