SALE!

Tigan 24 dhe 28 cm BH-1561

25.00

Tigan 24 dhe 28 cm

Materiali: alumin i farkëtuar

Tigan 24*4,8 cm 1,7L

Tigan 28*5,2 cm 2,4L

Linja – Forest line

———————————-

3 SHTRESA TË MERMERIT
DOREZË ERGONOMIKE
BAZË INDUKSIONI
E LEHTË PËR PASTRIM
KURSYES I ENERGJISË 35%
EKO MIQËSORE

SKU: 88 Categories: , Tags: ,
TOP