Tryezë PABLO X

333.00

*E punuar nga druri dhe me këmbë metalike

SKU: 650 Kategoritë: , ,

Rreth produktit

Ngjyra

Kafe

Gjërësia

160 cm

Thellësia

90 cm

Lartësia

75 cm

TOP