SALE!

TV komodë BERT 160

131.00

TV komoda BERT 160 ka një kombinim të segmenteve të brendshme dhe të jashtme që janë të përshtatshme për ruajtjen e pajisjeve audio-vizuale dhe sendeve dekorative. Është pjesë e koleksionit me të njëjtin emër, i cili sjell një stil klasik elegant dhe shije të rafinuar në shtëpinë tuaj.

SKU: 3 Categories: , Tag:

Additional information

Ngjyra

SH BLF

Gjërësia

160 cm

Thellësia

41.5 cm

Lartësia

52 cm

TOP