FAQ – PYETJET E SHPESHTA

Raportoni ankesat

Nëse keni një ankesë në artikujt e blerë në dyqanin online apo pikat e shitjes info@bercom-ks.com telefononi qendrën e thirrjeve 038 601 604, nga e hëna deri të shtunën prej ores 9 deri 20, ose dërgoni një email tek info@hotmail.com dhe shërbimi ynë i ankesave do të përpiqet që të zgjidhë ankesën tuaj sa më shpejt të jetë e justifikuar.

Cilat janë mundësitë e punës në Bercom Mobile?

Reklamat për vendet e lira në Bercom Mobile janë paraqitur në seksionin Apliko për punë në pjesën e poshtme të faqes tonë të internetit.

Si mund të gjej orarin e punës të Bercom Mobile në qytetin tim?

Shikoni seksionin Pikat e Shitjes në faqen e internetit. Zgjidhni qytetin ose komunën tuaj dhe gjeni të gjitha informacionet rreth Bercom Mobile.

Si mund të komentoj për një shërbim në sallonet Bercom Mobile?

Komentet dhe sugjerimet mund të dërgohen në info@bercom-ks.com ose duke plotësuar formularin në e Komentet dhe sugjerimet, në seksionin e Shërbimit të Klientit të faqes së internetit.

Si mund të marr një katalog?

Nëse doni një katalog me ofertën më të fundit promocionale Bercom Mobile , mund ta shkarkoni nga seksioni Katalogu në faqen tonë të internetit. Nëse jeni të interesuar për të marrë versionin e shtypur të ju lutem na vizitoni në njërën nga pikat tona të shitjes.

Si mund ta marr mobilje pa ju vizituar në pikat e shitjes?

Ju gjithashtu mund të përdorni dyqanin tonë online, ku mund të porositni mobile në shtëpinë tuaj me disa hapa me transport falas. Nëse hasni në ndonjë vështirësi gjatë blerjes nëpërmjet dyqanit tone online, ju lutemi të kontaktoni në 038 601 604

TOP