KOMENTET DHE SUGJERIMET

Sugjerimet dhe komentet tuaja do të kontribuojnë për ta bërë shërbimin tonë edhe më të mirë.

Dërgo një koment ose sugjerim

Nëse keni ankesa apo komente për produktet e blera në sallonet ose dyqanin online të Bercom Mobile, ose dëshironi të kontrolloni statusin e ankesës së paraqitur tashmë, telefononi në qendrën e thirrjeve 038 601 604, ditëve të punës dhe të shtunave 9-20 ose dërgoni email në info@bercom-ks.com dhe shërbimi ynë i ankesave do të përpiqet të zgjidhë ankesën tuaj sa më shpejt të jetë e justifikuar.

    TOP