KUSHTET E BLERJES

Kushtet e transportit dhe montimit

  • Montimi nuk kryhet për blerjet online.
  • Në vendet ku i kemi pikat e shitjes, në rrethin e Prishtinës-Fushë Kosovës, Ferizajit, Gjilanit, Gjakovës dhe Pejës, transporti dhe montimi bëhet për blerje me vlerë prej 150€.
  • Për çdo blerje nën vlerën 150€, klienti është i detyruar ta kryej vetë transportin dhe montimin.
  • Për çdo blerje mbi 500€, transporti dhe montimi është falas në të gjithë territorin e Kosovës.
  • Për çdo blerje prej 150€ deri në 400€, jashtë vendeve ku i kemi pikat e shitjes, tarifa e transportit dhe montimit kushton 20€.

Dyqani online Bercom Mobile

Në dyqanin online klientët kanë mundësi që të blejnë online një game të gjërë të produkteve. Produktet në të cilat shfaqet shenja e shportës mund të blihen në dyqanin online Bercom Mobile, me dërgesë (montimi nuk përfshihet) në adresën e dëshiruar në territorin e Republikës së Kosovës mbrenda 5-7 ditëve.

Jeni të obliguar që të kontrolloni produktin menjëherë pas pranimit. Reklamimet e mëvonshme nuk pranohen.

Metodat e pagesës në dyqanin online janë:

  • Transfer Bankar
  • Pagesë pasi t'ju arrij malli
  • Mundësi pagese në këste në njërin nga sallonet tona

Pagesa deri në 36 këste, pa interes

Kartat e kreditit të NLB, TEB dhe RBKO, BKT me MasterCard dhe VISA ju mundësojnë që të paguani nga 2 deri 36 këste mujore në të gjitha sallonet e Bercom Mobile. Limiti kreditor në kartelën tuaj zvogëlohet me shumën totale të blerjes menjëherë pas transaksionit.

Në prduktet me etiketën "Çmim special" nuk mundësohet pagesa me këste.
TOP