SALE!

Paradhomë RAVENNA

114.00

Paradhoma RAVENNA përbëhet nga dy pjesë praktike që do t’ju ndihmojnë të ruani këpucët dhe rrobat tuaja të preferuara në mënyrë adekuate. Pjesa e sipërme, e cila është montuar në mur, përmban grepa dhe një pasqyrë, ndërsa pjesa e poshtme ka dy hapje rafti dhe një segment të mbyllur për ruajtjen e këpucëve.

Additional information

Ngjyra

SO

Gjërësia

100 cm

Thellësia

29 cm

Lartësia

192 cm

TOP