SALE!

TV komodë KENT 120

88.00

TV komoda KENT 120 ka një kombinim të segmenteve të brendshme dhe të jashtme që janë të përshtatshme për ruajtjen e pajisjeve audio-vizuale dhe sendeve dekorative. Është pjesë e koleksionit me të njëjtin emër, i cili sjell një stil klasik elegant dhe shije të rafinuar në shtëpinë tuaj.

SKU: 2 Categories: , Tag:

Additional information

Ngjyra

BH SH

Gjërësia

122.5 cm

Thellësia

43.5 cm

Lartësia

49.5 cm

TOP